Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

25 éves a Tánc-Lánc AMI

Horváth Andrea | 2024.06.01.

Negyedszázada, hogy Müller Anita kollégáival együtt életre hívta a Pápai Református Kollégium fenntartásában működő Tánc-Lánc Alapfokú Művészeti Iskolát. Azóta eltelt két és fél évtized, hegyekkel-völgyekkel, de az iskola jubileumi tanévzáró vizsgaműsorán közel 400 táncos lépett színpadra, igazolva, hogy a hittel és keményen küzdők munkáját áldás kíséri.

– Küzdelmes, de áldott munka van mögöttünk – mondta Müller Anita igazgató -, ha számvetést akarunk készíteni, akkor azt mondanám, hogy közel kilencezer diák tett már vizsgát nálunk eddig. Számos telephelyünk van, székhelyünk a Március 15. téren van, de ott vannak tanáraink Nagyalásonyban, Gyarmaton, Nemesgörzsönyben, Vaszaron, Pápateszéren, Csóton is.

A tanévzáró istentiszteletet követően a református templom elől indult a menet a Sportcsarnokhoz, a vizsga helyszínéhez. 12 csoport lépett színpadra, a talpalávalót Németh Dénes és zenekara húzta.

Müller Anita hangsúlyozta, hogy a cél az, hogy a gyerekek megszeressék a néptáncot és mozogjanak. – Mindenki tud táncolni – mondta az igazgató –  és mi a növendékek teljesítményét nem a társakhoz viszonyítjuk, hanem az egyéni fejlődésben, fejlesztésben hiszünk.

Müller Anita megköszönte a szülők és a kollégák támogató együttműködését.


 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: