Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

75 százalékon a Kossuth utca

Huszár Hajnal | 2024.05.15.

Gőzerővel folyik a burkolás a Kossuth utca felújítás alatt álló szakaszán, a kivitelezők jó ütemben haladnak a tardosi mészkőkockák lerakásával. 


A ma délelőtti állapot szerint a Rákóczi úti sarokig az alépítmény és a ckt betonréteg faltól falig elkészült, és párhuzamosan több felületen készül a burkolat. A járdát és az úttestet elválasztó futósorok is elkészültek, a három növénykazetta szegélyeit megépítették, a páros oldali járdán pedig már az új járófelületen haladhatnak a közlekedők. A közvilágítási oszlopok és az utcabútorok megérkeztek, ezeket később helyezik el a sétálóutcán.

A szakemberek most a páratlan oldalon rakják a járdát alkotó kiskocka köveket az Eötvös utcai saroktól indulva. A Kossuth utca ezen szakasza egy kicsit zajos és poros a munkavégzés miatt, a közlekedés pedig egy kissé bonyolult, de minden üzlet és lakóépület megközelíthető az építési területen.

A városfejlesztési osztálytól kapott információk szerint a Kossuth utcai rekonstrukció most zajló üteme 75 százalékos készültségen áll, a kivitelező május 24-ére kérte a műszaki átadás-átvétel megkezdését.
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: