Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

7P ping-pong party

Haraszti Gábor | 2023.05.09.

Első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal páros asztalitenisz-versenyt rendezett a Pápa és Környéke Asztalitenisz SE. Két kategóriában húszan álltak asztal elé.

A játéklehetőség biztosítása mellett közösségépítő alkalomnak szánták a szervezők a rendezvényt, melyre a nevezési „díj” páronként egy pizza volt, innen is kapta a verseny a Pápakörnyéki Páros Pingpong Pizza Parti (7P) nevet. A mérkőzések három nyert szettig, svájci rendszerű lebonyolításban zajlottak.

– Eddig nem volt sok lehetősége a párosoknak megmérettetni magukat, ezért találtuk ki ezt a kupát, melyet Pődör Róbert támogatott – tájékoztatott Hegyi József, szervező. – Összevont kategóriában a Gödri Zsolt – Timár Gábor páros végzett az élen, második a Varga László – Csikó Richárd, harmadik a Pődör Róbert – Hegyi Róbert kettős lett. Vegyespárosban Harasztia József és Kneisz Ágota utasított mindenkit maga mögé, a képzeletbeli dobogóra a Lombosi János – Karácsonyi Csenge valamint a György István – Nagyné Török Katalin páros állhatott fel. A verseny nagyon jól sikerült, a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően tervezzük a folytatását. 
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: