Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

823 kg hal egy délelőtt

Varga András | 2023.10.01.

Vasárnap rendezték a Pápai Húsos Horgász Egyesület tavain az idősebb Bakos László Emlékversenyt. Reggel kilenckor 65 nevező dobta be a horgokat az egyesület három taván. A kezdeti hűvös vízben még nem nagyon kaptak a halak, de ahogy melegedett az idő megjöttek a kapások. Mint Orbán Péter a horgászegyesület elnöke elmondta 2015. óta ez a hetedik emlékverseny. Györkös Ádám kérése volt, hogy nagyapja elvesztése után, aki szintén az egyesület tagja volt, szeretne évente egy emlékversenyt rendezni. A vezetőség támogatta az ötletet, azzal a feltétellel, hogy minden évben rendezzék meg és egyben ezzel emlékezzenek elhunyt tagjaikra. Különleges ez a verseny abból a szempontból is, hogy a tavakon külön-külön verseny zajlik és minden nevező emlékkupát kap.

Eredmények: Bokros-tó: 1. Szabó András: 43.66 kg, 2. Papp Dániel: 30.97 kg, 3. Klausz Tamás: 22.39 kg,   Hosszú-tó: 1. Czelleng József: 31.51 kg, 2. Sárközi István: 12.9 kg, 3. Bódai István: 8.25 kg,    Sima-tó: 1. Szalai Krisztián: 50.25 kg, 2. Baki Attila: 24.9 kg, 3. Sándor László 23.9 kg.

Az eredmények érdekessége, hogy a helyezettek között csak egy valaki a Húsos egyesület tagja. Orbán Péter kihangsúlyozta, hogy egy-egy versenyükön nagyon sokan indulnak, akik nem tagjai egyesületüknek. Szeretnek itt versenyezni, hiszen halban gazdagok ezek a tavak. Ezt bizonyítja az összes fogás végeredménye, ami 823.7 kg! Az eredményhirdetés után közös ebéd következett, majd együtt locsolták meg a napokban elültetett sövényt.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: