Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
MOZI - FILM

A Beszélj hozzám! hatalmas siker!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.08.08.

Az év egyik legjobb horrorfilmjének titulált Beszélj hozzám! című horrorfilm hatalmas siker, 11,5 millió dolláros bevételre tett szert a 4,2 millió dolláros gyártási költsége mellett. Bár alig mutatták be, már előzmény is van hozzá. 

A film egy csapat tinédzsert követ, akik súlyos következményekkel szembesülnek, miután egy titokzatos bebalzsamozott kéz segítségével kommunikálnak a halottakkal. A horrorhoz a rendezők, a Philippou testvérek a szerint már elkészült egy előzményfilm is, mely a Duckett nevű karakter történetére összpontosít, aki fontos szerepet játszik a Beszélj hozzám!-ban. Az alkotók mobiltelefonos felvételeket és közösségi médiás interakciókat használtak fel, és bíznak benne, hogy majd a nagyközönségnek is meg tudják mutatni a munkájukat, árulták el a Hollywood Reporternek adott interjújukban. 

A Beszélj hozzám!, mely itthon a premierhétvégén több mint 25 millió forintot kaszált, jelenleg a hazai mozikban is látható. A produkciót nem mellesleg Steven Spielberg, Stephen King és Jordan Peele is méltatta.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: