Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

A Cuha völgy lehet Magyarország legszebb erdeje – szavazz rá te is!

Huszár Hajnal | 2023.07.11.

A legkedveltebb bakonyi kirándulóhely, a Cuha völgye lehet Magyarország legszebb erdeje az idei évben, ha ez a gyönyörű természeti környezet kapja a legtöbb szavazatot az Agrárminisztérium facebook játékában. A februárban elindított Magyarország legszebb erdeje versenyben jelenleg a Cuha völgy a 4. helyen áll, de még megnyerheti a versenyt, ha sokan szavaznak rá július 16-ig.

Szavazni az Agrárminisztérium facebook oldalán lehet a Bakonyerdő Zrt. fotói között szereplő, Cuha völgyet ábrázoló kép lájkolásával. A szavazáshoz nyereményjáték is kapcsolódik, ehhez a kiválasztott erdő képén túl az Agrárminisztérium facebook oldalát is lájkolni kell. 

A játékban az ország minden állami erdőgazdasága részt vesz 8 gyönyörű és kedvelt erdővel, kirándulóhellyel. Valamennyit fotókkal népszerűsítik az Agrárminisztérium facebook oldalán, ezek közül kell kiválasztania a játékosoknak a legszebbnek ítélt erdőt. A Bakonyerdő Zrt. a Cuha völgyi kirándulóhelyen túl a farkasgyepüi kísérleti erdővel, a forrasztókői egzóta kerttel, a hubertlaki tóval, a salföldi pálos kolostorrommal, a gyenesdiási Nagymező kirándulóközponttal, a keszthelyi hegység erdeivel és a tihanyi Őrtorony kilátóval nevezett a versenybe. Ezek közül farkasgyepüi erdő és a hubertlaki gyilkos tó is előkelő helyen szerepel, de a legnagyobb eséllyel a Cuha völgye nyerheti meg a versenyt.

A Bakony kedvelőinek tehát nincs más dolguk, minthogy felkeressék az Agrárminisztérium facebook oldalát, és a szavazás állását tartalmazó posztban kiválasszák a Bakonyerdő Zrt-t, ott pedig lájkolják a Cuha völgyét (vagy bármely másik erdőt) és lájkolják az Agrárminisztérium oldalát is.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: