Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
MOZI - FILM

A Dűne elhozta nekünk Hollywoodot!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.05.06.
A Dűne kétségkívül 2021 leghype-oltabb filmje volt: a Frank Herbert regénye alapján készült Denis Villeneuve-drámát 10 Oscar-díjra jelölték, és hatot meg is nyert.

A sikerfilm első és második részét is részben Budapesten forgatták, ami miatt olyan hírességek fordultak meg a fővárosban, mint Timothée Chalamet, aki megkóstolta a sztárok körében óriási népszerűségnek örvendő Rosenstein vendéglő maceszgombócát, vagy Zendaya és Tom Holland, akik a rakparton rollereztek végig.

Most a Warner Bros. és a Legendary bemutatta a várva várt második rész első hivatalos előzetesét is.


A trilógia első részében Paul Atreides (Timothée Chalamet) az Arrakisra, az univerzum legveszélyesebb és leghomokosabb bolygójára merészkedett, hogy biztosítsa családja és népe jövőjét, gonosz erők pusztító konfliktusának közepette.

A folytatásban Atreides összefog Chanival (Zendaya) és a Fremenekkel, hogy bosszút álljon azokon, akik elpusztították a családját. Az ifjú hős életében az univerzum megmentése mellett egy szerelmi szál is egyre fontosabb szerepet kap.

A trailerben Paul egy hatalmas homokféreg hátán lovagol az Arrakis sivatagjában, miközben Chani és a Fremenek a háttérből drukkolnak neki. A filmben először láthatjuk a kopasz Austin Butlert Feyd Rautha Harkonnen szerepében, aki Stellan Skarsgard Harkonnen bárójának unokaöccse, valamint Florence Pugh-t mint Irulen hercegnőt. A trailer egy közelgő háborút is sejtet, amelyben Paul egy hatalmas hadsereg vezéreként jelenik meg.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: