Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

A Five Finger Death Punch Megemlékezik DMX-ről!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2024.02.12.

 

A Five Finger Death Punch, az amerikai heavy metal zenekar, bejelentette, hogy legutóbbi albumuk, az "AfterLife" deluxe változata, amely eredetileg február 9-én jelent volna meg, április 5-ére tolódik. Ebben a különleges kiadásban helyet kap egy eddig még kiadatlan bónuszdal is, "This Is The Way" címmel, amely az elhunyt rapper, DMX közreműködésével készült.

A zenei világban DMX egy meghatározó alak volt, akinek hirtelen halála 2021-ben sokakat érintett meg. A Five Finger Death Punch most egyedülálló módon tiszteleg a rapper emléke előtt, aki a zenekar legújabb dalában is szerepel. Ez a közös munka nem csupán a műfaji határok átlépését jelenti, hanem két művészeti világ találkozását is, amely a zene erejét és összekötő képességét hivatott demonstrálni.

A "This Is The Way" dalhoz készült klip premierjére a deluxe album megjelenésének napján, április 5-én kerül sor, a videót pedig DMX egyik jó barátja, Hype Williams rendezte. Williams, aki olyan hírességekkel dolgozott már, mint Busta Rhymes, Will Smith és Kanye West, garantálja, hogy a videó méltó emléket állít DMX-nek és az ő szellemiségének.

A Five Finger Death Punch számára ez az időszak további örömhíreket is tartogat, hiszen három kiadványuk is elérte a platinalemezes státuszt Amerikában. Ezek közé tartozik a 2015-ös "Got Your Six" album, a 2018-ban megjelent "Blue On Black" kislemez, valamint ennek a dalnak a 2019-es változata, amelyben Kenny Wayne Shepherd, Brantley Gilbert és Brian May is közreműködött. Ezek a jelentős elismerések bizonyítják a zenekar zenei hatását és népszerűségét, valamint az amerikai heavy metal műfajban betöltött kiemelkedő szerepüket.

A Five Finger Death Punch és DMX közös munkája így nem csak egy újabb fejezetet nyit a zenekar életében, hanem a zenei örökség ápolását és a műfaji határok bátor átlépését is szimbolizálja. Az "AfterLife" deluxe változata és a "This Is The Way" dal klippremierje így nem csak a rajongók számára ígér különleges élményt, hanem a zenei világban is fontos mérföldkő lehet.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: