Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

A Győr nyerte a teke Magyar Kupát

Haraszti Gábor | 2024.04.08.

A Makkai Miklós Tekecsarnokban rendezték a 2023/2024.évi női teke Magyar Kupa döntőjét. A vetélkedést nagy csatában az Ipartechnika Győr SE nyerte.

Az ország legjobb négy tekecsapata vívta ki a jogot a döntőben való szereplésre, a győriek mellett a Ferencváros, a Balatoni Vasas SE valamint a Rákoshegyi VSE gurított a sportcentrum tekecsarnokában. A versenyt esélyeshez méltóan a győri hölgyek nyerték, akik a bajnokságban is az élen végeztek. Anduskáné Cseh Anikó, az egyesület elnöke érdeklődésünkre elmondta, nem volt ismeretlen számukra a pápai pálya, hiszen edzőtáboroztak már itt, de mindenkitől nagyfokú koncentrációra volt szükség az első hely elhódításához, melyre legutóbb 2021-ben volt példa.

– Magyar bajnokhoz illően a kupára is úgy érkeztünk, hogy szeretnénk elhódítani a serleget, nagyon örülök, hogy ez sikerült. Tudni kell, hogy a lebonyolítás eltér a bajnoki küzdelmekétől, ezért a taktika felállítása sem volt egyszerű, nem tudtunk, hogy játékosainknak kik lesznek az ellenfelei, ugyanis vak írás volt – mondta az egyesület vezetője. 

A csapat tagjai Bálintfy Cintia, Tóth Katalin, Horváth Sarolta, Domján Tímea, Tóth-Móricz Kata, dr. Frank Noémi és Németh Ildikó voltak. A kupasorozatban második a Rákoshegyi VSE, harmadik a Ferencváros lett, míg a Balatoni Vasas SE-nek a negyedik hely jutott.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: