Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

A TikTok sztár újabb sikere…

dbgroup | 2024.04.11.

Az amerikai énekes-dalszerzőre, Benson James Boone-ra (2002) illik a multiinstrumentalista kifejezés, hisz valóban több hangszeren játszik (zongora, gitár, dob).

Legelőször középiskolai zenekarok versenyén mutatta meg zongorajátékát, illetve énektudását. Életkorából adódóan kedveli és sikeresen használja is a közösségi média platformjait. A karrierje is azzal kezdődött, hogy megosztotta zenéit a TikTokon. Szerepelhetett volna az American Idol-ban is, de visszalépett a versenytől, ám a TikTokon továbbra is aktív maradt.

Korábban is jelentek meg már kislemezei (Ghost Town, In the Stars), de az igazi átütő sikert az idei évben a Beautiful Things című dal hozta meg számára, melyet Jack LaFrantz, Evan Blair és Benson közösen írt. Ezzel a dallal a Billboard Hot 100 listáján a 2. helyen végzett. Amerikán kívül Ausztráliában, Egyesült Királyságban, Kanadában és Németországban is a slágerlisták élére került. Április elején megjelent albumának, a Fireworks & Rollerblades-nek vezető kislemeze lett. Boone sikerét mutatja az is, hogy a TikTokon több millióan követik, sőt a Spotifyon több tízmillióan hallgatják dalait. Elmondása szerint ezalatt a pár év alatt sokat érett a hangja és kicsit változott a stílusa is. 

Úgy tűnik, a fiatal énekes igazi tehetség, hisz újból egy slágergyanús dallal rukkolt elő. A Slow It Down egy érzelemgazdag, lírikus popballada, mely egy melankolikusabb zongorakísérettel kezdődik. Majd a refrénnél átvált a klip fekete-fehér képe is színesbe, ezzel együtt a ritmus, a hangszerek és az énekstílus is egy üdébb, élettel telibb színfoltot hoz a dalba. Igazi mélységét a szerelem őszinte bemutatása adja, hisz mindenki átélhette már a vele járó kétségeket és sebezhetőséget is. A szövegnek Benson fiatal kora ellenére igazi tanító jellege van. Mindannyiunkon képes elhatalmasodni az érzelmi cunami, a mai felgyorsult világban mindent azonnal akarunk, ezért fontos, hogy lassítani is tudjunk. Ez kell ahhoz, hogy a nyers érzelmek mellett felfogjuk érzéseink valódi mélységét, valamint, hogy magunkat és a másikat is egyaránt megértsük – sugallja a dalban.

Érdemes meghallgatni és elgondolkodni rajta!

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: