Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

A „lánya” zaklatja a Sex Pistols frontemberét?

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.08.21.
Még mindig nem szabadult meg őrült rajongójától a Sex Pistols frontembere, John Lydon, sőt, az 50-es éveiben járó nő azt állítja, hogy az egykor Johnny Rotten művésznevet használó énekes lánya.

 
"Egy ideje egy zaklató keseríti meg az életemet, aki többször is járt már éjjel az udvaromon, ráadásul azt állítja, hogy a lányom. Egyébként egy 50-es éveiben járó nőről beszélünk. Igazából a végtelen önzőség zavar a legjobban ebben az egészben. Korábban is voltak zaklatóim, de ő túl kiszámíthatatlan, így akár valami sokkal rosszabb is történhet, úgyhogy muszáj volt bejelentenem a dolgot.

Lydon elmondása szerint mindez nagyjából egy hónapja kezdődött, amikor először leveleket dobott be a postaládájába. A megszállott rajongó ezután birtokháborítást követett el, az énekes ugyanis látta, hogy a nő bejutott a telkére és az udvarán sétálgatott. Ekkor ki is ment hozzá és felszólította, hogy távozzon. A rajongó ezután hívogatni kezdte őt, a frontember pedig megelégelte a dolgot és bejelentést tett a seriffhivatalnál, akik már vizsgálják is az ügyet.

 

Nem akarok bajt hozni senkire, de ő már tényleg az idegeimre megy. Mindenkinek meg kell húznia egy határt valahol, ha másért nem, a biztonsága érdekében."

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: