Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

A fogyatékkal élőknek gyűjt a Koko Gym SE

Haraszti Gábor | 2022.11.17.

December 3-án ismét jótékonysági gyakorló edzést tart a Koko Gym SE. A II. Jótékonysági Muaythai Sparring Day célja a Pápai Időskorúak Szociális Ellátásáért Alapítvány támogatása, melyen keresztül a szervezők és a résztvevők a Fogyatékosok Nappali Intézményét kívánják segíteni.

2021 decemberében 819.500 forint gyűlt össze az egyesület jótékonysági sparring napján, ahol 15 klub közel 150 kezdő és haladó versenyzője a Gróf Esterházy Kórház Jövőjéért Alapítványnak gyűjtött. A rendező klub vezetője, Korpics Gábor már nem először köti össze a sportot és a jótékonykodást, korábban a gyermekosztálynak és Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézmény mindennapjait próbálták könnyebbé varázsolni.

Az idei esemény kapcsán ismét hirdettek licitet, Növényi Norbert, Bárdosi Sándor és Erdei Zsolt által dedikált InFightStyle kesztyűre várják a felajánlásokat, melyet teljes egészében az idei kedvezményezett kap meg. Az eseményt a Pápai Szent István Római Katolikus Általános Iskola tornatermében rendezik meg, ahova minden érdeklődőt és adakozni vágyót szeretettel várnak. További információ az esemény Facebook oldalán érhető el.


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző (2022.12.05.)

  Események ezen a napon a következő évekből: 2001, 2002, 2005, 2006, 2007

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: