Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

A fogyatékkal élőknek gyűjtöttek a küzdősportosok

Haraszti Gábor | 2023.12.17.

450 ezer forint gyűlt össze azon a jótékonysággal egybekötött muay thai napon, melyet a Pápai Koko-gym SE szervezett. A Városi Sportcsarnokban a küzdősportosok a Fogyatékosok Nappali Intézményét támogatták.

Korpics Gábor és csapata évek óta jótékonysági eseménnyel zárja az évet, a hagyomány idén sem szakadt meg, a tavalyi évhez hasonlóan a kedvezményezett a Fogyatékosok Nappali Intézménye volt. Az I. Muay thai szakmai napon a megjelenteket dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntötte, aki tiszteletét és köszönetét fejezte ki minden adományozónak és gratulált Korpics Gábornak a szervezéshez.

A nap során az érdeklődők a felnőtt és utánpótlás válogatott edzésébe nyerhettek bepillantást, voltak gyakorló mérkőzések, előadások, élménybeszámolók, szakmai fórumok. Korpics Gábor elégedetten foglalta össze a napot, hiszen 120-140 fővel zajlott a közös edzés, bár mint mondta, többen betegség miatt nem tudtak jelen lenni az eseményen. A szervező elmondta, a szövetség és az edzők részéről is pozitív visszajelzéseket kapott, a jótékonykodást pedig jövőre is szeretnék folytatni.

A rendezvény végén a főszervező jelképesen átadta a 427 ezer forintot szimbolizáló táblát, melyet az egyik szponzor 450 ezer forintra egészített ki. Szalainé Tihanyi Andrea az ESZI igazgatója elmondta, az adományból olyan eszközöket, tárgyakat fognak vásárolni, melyek megkönnyítik az ellátottak hétköznapjait. 


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző 2024.03.01.

  Események ezen a napon a következő évekből: 2000, 2005, 2010

  Elolvasom »
  Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: