Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

A függőség nem válogat!

dbgroup | 2024.04.24.

A hirtelen jött sikerrel és a világhírrel még egy erősebb jellemű embernek is nehéz megbirkóznia, nemhogy egy labilisabb személyiségnek. Ezt sajnos személyes kárán tapasztalta Marshall Bruce Mathers III., vagy ahogy mindenki ismeri, Eminem (1972) is, hisz már gyermekkorától alkohol-, és kábítószer-függőségben szenvedett. A 2000-res években legtöbb lemezt eladott amerikai énekesnek mentális problémái később csak fokozódtak. A kemény szövegeiről ismert rappernek olyan slágereket köszönhetünk, mint például a Without Me, Not Afraid, When I'm Gone, The Monster (Rihanna),  A Real Slim Shady, Stan és a Lose Yourself. 

A rapper életében a nehézséget a kezdetben még receptre felírt nyugtatók és fájdalomcsillapítók okozták. Az Oscar (első rapperként kapta) -, és többszörös Grammy-díjas előadó úgy nyilatkozott a People-ben, hogy egy majdnem halálos kábítószer-túladagolásnak (2007) köszönheti azt, hogy átértékelte az életét és ma ott tart, ahol. Az énekes az ominózus eset után elvonóra ment, eltűnt a nyilvánosság elől is. Nem volt könnyű időszak, de 16 év távlatából ma már tisztának vallja magát, bár dalszövegeiben gyakran visszaköszön életének sötétebb oldala is. Az újabb évforduló megünnepléseként az Instagramon egy felirat nélküli fotót tett közzé, amin a tenyerében az új emlékérme látható (terebélyes fa és a 16-os szám). Természetesen a megosztás pozitív és megerősítő kommentek áradátát indította el, melyben a rajongók kivétel nélkül gratuláltak a dalszerzőnek.

"Nagyszerű döntést hoztál testvér! Mindannyian nagyon büszkék vagyunk rád!" – üzent neki DTG (rapper) is.

 

Eminem korábbi nyilatkozatából megtudhatjuk, hogy felépülés nehezebb időszakaiban az erőt gyermekeiből merítette, valamint talált egy újabb szenvedélyt magának, ami nem más, mint a mozgás. Ez kedetben kényszerből indult, hisz a rehabilitáció után fogynia kellett, de később átkattant benne valami és belső igénye lett a futásra. A legértékesebb számára az volt, hogy a mozgásnak köszönhetően a kellő endorfinszintet természetes úton érte el és esténként végre már aludni is tudott. 

 

Megfontolandó és követendő hitvallása szerint soha nem késő változtatni és újra felépíteni az életet. A zenélés is újabb értelmet nyert az életében. Zászlóvivőként saját példáján keresztül a függéségekből való kilábalás élvonalában harcol és igyekszik támogatni a hasonó cipőben járó embereket – olvasható a Life oldalán.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: