Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

A hideg sem lehet kifogás

Haraszti Gábor | 2023.03.12.

Az év leghidegebb hónapjaiban a Pápai Futók Csoportja idén is mozgásra invitálta tagjait. A Yours Truly nemzetközi felhíváson a sportolók megdöntötték tavalyi rekordjukat, hiszen 465 kilométert teljesítettek.

A Yours Truly finn kezdeményezésű nemzetközi futást az év leghidegebb időszakában országszerte, január és február utolsó vasárnapján rendezik. Mindkét alkalommal a nap teljes 24 órája a rendelkezésre áll a teljesítéshez. Ezen az eseményen mindenki saját kedve, ereje szerinti távokkal járulhat hozzá a kilométerek gyarapításához. Két kiemelt táv volt, 25 és 50 kilométer, de a kezdeményezés lényege a "fun run" érzés, vagyis az, hogy minél több embert mozgasson meg a világban. Tavaly Pápán 17 futó közel 454 kilométerrel csatlakozott a kihíváshoz. Idén a cél a tavalyi csúcs megdöntése volt, ez még úgy is sikerült, hogy a két alkalommal összesen tízen húzták fel a futócipőt.

Egyéni eredmények: Györkös Virág 75 km, Nyári-Czottner Edit 50 km, Politzerné Czottner Ibolya 50 km, Reiner Orsolya 25 km, Gőgös Krisztián 50 km, Gergely Miklós 50 km, Szabó Árpád 75 km, Áldozó Tamás 40 km, Bella András 25 km, Derczó Zoltán 25 km.

A pápai futók legközelebbi eseménye a március 10 és 20. között zajló 18. Országfutás lesz, mely egyben Kis Károly Emlékverseny is.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: