Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

A malac bosszúja!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.01.24.
Az áldozatra egyik kollégája talált rá, miközben eszméletlenül hevert a földön, ám a kórházba szállítása után már nem tudtak segíteni rajta.

A CNN értesülései szerint életét vesztette egy hentes Hongkongban, aki a Söung Suj vágóhídon dolgozott, s a baleset épp akkor történt, amikor a 61 éves férfi le akart vágni egy disznót, amelyre korábban már sokkolóval rálőtt.

Az állat azonban magához tért, és fellökte a hentest, aki emiatt a kezében lévő húsbárddal komoly sebet ejtett a bal combján. A rendőrség állítása szerint a férfi egyik kollégája talált rá, amint eszméletlenül hevert a földön.
A hentest egy közeli kórházba szállították, ahol később halottnak nyilvánították, ám a halál pontos körülményei egyelőre nem ismertek, ezért a város munkaügyi hivatala vizsgálatot indított .
A hivatal egyik szóvivője arról nyilatkozott, hogy szomorúan értesültek a halálesetről, ezt követően mély együttérzését fejezte ki a családnak, kiemelve, hogy igyekeznek a lehető leghamarabb eredményre jutni az ügy kapcsán.
 „Amennyiben kiderül, hogy a munkavédelmi jogszabályok megsértésére került sor, ennek megfelelően fogunk intézkedéseket tenni”
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: