Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

A második félidőben jöttek a Perutz gólok

Haraszti Gábor | 2023.11.11.

A Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Pápai Perutz FC az Ajka Kristály ellen búcsúzott a bajnokság őszi hazai küzdelmeitől. A találkozón a pápaiak a második félidőben szerzett találatokkal magabiztos, megérdemelt sikert ünnepelhettek.

A vendég ajkaiak a hatodik helyről várták a kezdő sípszót, míg a Perutz a második pozíciót foglalta el a kezdő sípszó előtt. A hazaiak csapatából Kun-Szabó Attila sérülés, Nagy Krisztián eltiltás miatt hiányzott.

A kezdeti puhatolózás után a 14. percben szerezhette volna meg először a vezetést a hazai együttes, Hauser Bálintot buktatták a tizenhatoson belül, Varga Bence tizenegyesét azonban megfogta Bognár. A folytatásban Nagy Dávid többször is közel állt az előny megszerzéséhez, azonban vagy a védők tisztáztak, vagy a kapus védett vagy pedig a játékos hozott rossz döntést. A második játékrészben is a hazaiak játszottak veszélyesebben és az 57.percben meg is szerezték a vezetést: Varga szabadrúgásába a menteni igyekvő Ambrus csúsztatott bele, a labda a bal kapufát érintve került a hálóba 1-0. A 70. percben már kettő volt a különbség, Bognár kapus kezéből kicsúszott a labda, Hauser pedig az üres kapuba gurított 2-0. Öt perccel később eldőlt a három pont sorsa, Hauser kapott jó labdát, és a hálóőrt kicselezve a kapuba passzolt 3-0. A folytatásban Mikóczi és Hauser is szerezhetett volna újabb gólt, ám ezek a lehetőségek kimaradtak, de a Perutz idei kilencedik sikere nem forgott veszélyben.

Perutz FC – Ajka Kristály SE 3-0 (0-0) Gsz.: Ambrus (öngól), Hauser B. 2,

Kun-Szabó Attila: Az első félidőben több helyzetünk is volt, ezeket sajnos nem tudtuk értékesíteni. A második játékrészben is domináltunk, és az öngól után felszabadultak a játékosok és megérdemelt győzelmet arattunk a jó erőkből álló Ajka felett.

Perutz FC: Présing – Nagy B., Császár, Varga B. (Antal-Horák 85.), Szalai Cs., Rozman, Nagy D., Cser (Mikóczi 79.), Erdősi, Horváth T., Hauser B. (Farkas 85.)

Ajka Kristály SE: Bognár – Móger (Grőber 71.), Puskás, Král (Modory 77.), Szabados, Rohály (Varga 56.), Ambrus, Ujvári (Szabó 77.), Bakó, Adorján, Rédling

A pápaiak a következő fordulóban Szentantalfára utaznak.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: