Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

A nagy visszatérő…

dbgroup | 2024.05.24.

A portugál származású kanadai énekes-dalszerző, Nelly Furtado (1978) zenei pályafutása során több műfajban is kipróbálta magát, beleértve a popot, a hip-hopot és az R&B-t is.

A napokban jelent meg legújabb kislemeze, a Love Bites, amely Tove Lo (svéd énekesnő) és SG Lewis (angol énekes, dalszerző, lemezproducer) közreműködésével jött létre. A dal a modern pop és a manapság ismét fénykorát élő elektronikus zene elemeit ötvözi. Az együttműködésből egy fülbemászó track született, amelyben Nelly és Tove Lo érzéki vokálját jól kiegészíti SG Lewis modern, táncolható elektronikus zenei alapja. Az új szám már most nagy sikert arat a zenei listákon, valamint a rajongók körében is.

 ” Úgy érzem a DJ közösség húzott vissza a zenéhez.” – nyilatkozta a 2000-res évek ikonja a Musicdailynek.

Véleménye szerint az új dal egy fülledt tánchimnusz, melynek energiáját a DJ szettek adják. A Grammy-díjas, többszörös platinalemezes énekesnő a közösségi média erejét kihasználva, haladva a mai kor zenei trendjével és a DJ-k remixein keresztül kapcsolódni tudott a Z generáció rajongóival is, így neve visszakerült a zenei véráramba.

Az előadó az elmúlt időszakban olyan nagy zenei színpadokon fordult meg, mint a Coachella és a Lollapalooza. Újra szárnyra kapó sikerét kihasználva egész nyáron át tartó fesztiválsorozatra indul, melynek állomásai az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Mexikóban és Európában lesznek – tudhatjuk meg a Dubiks oldaláról.


 • Friss hírünk
  ZENE

  Az érzelmes szövegíró

  Az amerikai énekes, dalszerző, producer, Charlie Puth (1991) a YouTube-on megosztott...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: