Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

A pápai Közgáz a vármegye legjobbjai között

Babos Petra | 2024.02.06.

Elkészült a Technikumi rangsor 2024 vármegyékre bontott listája. Ebben olvasható, hogy a Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium lett Veszprém vármegye harmadik legjobb technikuma. 
A vármegyénkként a TOP 3 legjobb intézményeket bemutató rangsor, összhangban a Technikumi rangsor 2024 TOP 100-as listájával, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal és Oktatási Hivatal közhiteles adatai alapján, a tanulók bemeneti és képzési-kimeneti teljesítményének, az intézmények oktatói létszámának és digitális ellátottságának figyelembevételével készült. A rangsor az adatok rendelkezésre állása függvényében 2023-as (pl. beiratkozó tanulók 8. évfolyamos érdemjegyei, bemeneti kompetenciamérés, érettségi eredménye stb.) és 2022-es adatok (SZIR-STAT digitális eszközhasználatra vonatkozó adatai) felhasználásával készült. 
A rangsor összeállítása hat összevont mutató – a szakképző intézménybe beiratkozó tanulók előző tanév végi tanulmányi eredménye, a kilencedik évfolyam megkezdésekor megírt bemeneti szakképzési kompetenciamérésen elért eredménye, az évfolyamot sikeresen teljesítők aránya, a technikum tanulóinak érettségi vizsgaeredménye, az intézmény teljes munkaidős oktatóinak az oktatói összlétszámukhoz viszonyított aránya, valamint az intézmény digitális eszközellátottsága – alapján történt – olvasható az ikk.hu oldalon. 

Fotó: Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: