Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

A pápaiak dobozba zárt szeretete

Horváth Andrea | 2023.12.18.

A Pápai Polgárok csoportja adománygyűjtő kampányt indított a közelmúltban, ajándékokkal teli cipősdobozokat vártak a segítőkész emberektől. Több vállalkozás, üzlet is gyűjtőpontként szerepelt, de volt, hogy házhoz mentek az összekészített ajándékokért. A civil csoport az ajándékok egy részét a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye Család- és Gyermekjóléti Szolgálatának adta át, másik részét pedig ma az ESZI Család- és Gyermekjóléti Szolgálata kapta meg.

Összesen több mint 200 doboz gyűlt össze, az ESZI-hez 150 dobozba zárt meglepetés került, tudtuk meg Mógor-Gyurján Esztertől, a Pápai Polgárok csoportja egyik tagjától. Több dobozban nem csupán ajándék van, hanem kedves üzenet, rajz is az adományozótól.

Az ESZI Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai vették át az adományt, onnan a napokban kerül a szociálisan rászoruló, nehéz körülmények között élő családokhoz, sajnos lesz olyan hely, ahol ez lesz az egyetlen ajándék a fa alatt, mondta Müller Bernadett szakmai vezető.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: