Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

A rájátszásra készül a PSE

Haraszti Gábor | 2022.11.23.

Egy győri fordulóval a Pápai SE gyermek és serdülő vízilabda együttese is befejezte az idei évre a küzdelmeket. A gyermek I. csapat egy vereséggel és egy döntetlennel, a serdülők két fiaskóval várják a tavaszi rájátszást.

A Dunántúli Vízilabda Liga alapszakasza során betegségek miatt szinte állandóan hiányzókkal küzdött mindkét pápai csapat, így elvétve tudtak csak a legjobb összeállításban vízbe ugrani a fiatalok.

– Az őszhöz képest tavasszal mindig jobban szerepelünk, ebben bízom most is, ezáltal a játékosok több sikerélményhez juthatnak – mondta Cseh László, a gyerekek edzője. – Nem adják azonban könnyen a győzelmeket a rájátszásban sem, ennek érdekében egy kemény, téli alapozás vár a keretre és folyamatosan építjük be a legfiatalabbakat.

A PSE edzője szót ejtett az előkészítő korcsoportról is, ahol 2012, 2013, 2014-es születésű gyerekek ismerkednek a sportág alapjaival.

– A picikkel Korpics István foglalkozik, vannak közöttük kimondottan ügyes gyerekek, néhányan még erőnléti problémákkal küzdenek, de a rendszeres edzéslátogatással ezzel sem lesz hamarosan probléma. Jelenleg 12-en látogatják a foglalkozásokat, külön kiemelném Merétei Bendegúzt, Macsotai Bendegúzt és Sterner Pétert. Bízom benne, hogy a gyerekek itt maradnak nálunk, sőt újak is csatlakoznak hozzájuk, és akkor ősszel talán egy gyerek III. vagy gyerek IV. bajnokságban is el tudnánk indulni.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: