Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

A remixek hatása

dbgroup | 2024.07.10.

Az ausztrál-új-zélandi elektronikus zenei duó, a Shouse egyik legismertebb dala, a Love Tonight eredetileg 2017-ben jelent meg, ám az igazi ismertséget az 2020-as évek különböző remixeinek köszönheti. A dal az elektronikus zene műfajába tartozik, melynek központi elemét az erős, csoportos vokálok adják. S bár a szövege egyszerű, de mély érzelmeket közvetít, melynek fókuszában a szeretet és az összetartozás áll.

Az egyik legnépszerűbb verzió a világ egyik legsikeresebb DJ-jének, David Guetta-nak köszönhető, aki megőrizve az eredeti dal fülbemászó dallamát és érzelemdús vokáljait, egy a saját stílusára jellemző extra energiát, intenzívebb ritmust adott a dalhoz. Így egy dinamikusabb, erősebb dobokkal és elektronikus elemekkel rendelkező klubbarát, táncolhatóbb verzió született. A klipben a lo-fi (low-fidelity, azaz gyenge minőségű) fényképezés jegyei köszönnek vissza, melynek lényege, hogy különböző stúdiófelvételekből montázsokat vágnak be. A remix népszerűsége a TikTokon és az Instagramon való megosztásoknak köszönhetően nőtt meg.

A duó tagjai, Jack Madin és Ed Service nyáron hazánkba is ellátogatnak, július 26-án az Akvárium Klub exkluzív helyszínén, a medence alatti Bisztróban zenélnek majd a fiúk – olvasható a klub  honlapján.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: