Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

A tökéletlenség hitelessége…

dbgroup | 2024.06.25.

A svéd énekes és dalszerző, Benjamin Ingrosso (1997) új dallal jelentkezett, mely a Look Who's Laughing Now -Nézd, ki nevet most- címet kapta. Ez Ingrosso idei 4. kislemeze a Kite, a Better Days és a nagy sikert befutó Honey Boy után. A dal már ismerős lehet, hisz az idei Eurovízió 1. elődöntőjének szünetében ez is elhangzott az énekestől, aki a versenyen 2018-ban az országát képviselte. A dal a pop műfajába sorolható, melyet modern zenei megoldások színesítenek. Az énekes ismert fülbemászó dallamairól és érzelmi töltésű szövegeiről, mely ebben a számban a kitartás és az önbizalom köré épült.

" Az egész arról szól, hogy elfogadjuk a tökéletlenségeinket és megmutassuk a világnak, hogy a hitelesség győz." – nyilatkozta korábban Benjamin.

A dalhoz készült videóklip erős vizuális hatásokkal tovább erősíti a szám üzenetét, mondanivalóját. A debütálás időzítése sem volt véletlen, hisz jó alkalom a Better Days című turné (júli.18-án indul) promotálására – olvasható a That Eurovision Site oldalán. A megjelenés pozitív kommentek sorát indította el, a klip közel 2 hét alatt több, mint 182.000 megtekintésnél tart; ezzel a dallal Benjamin tovább erősítette helyét a nemzetközi zenei piacon.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: