Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

A tortát készítő cukrász is kiborult a feliraton!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.04.29.
A cukrász reakciója abszolút érthető, hiszen egy cég azzal a kéréssel fordult hozzá, hogy készítsen egy tortát egy kilépő alkalmazottnak – csakhogy a szándék minden volt, csak épp jóindulatú nem.

Nem könnyű otthagyni egy munkahelyet, különösen akkor, ha jó barátokra lel az ember a csapatban: néha azonban ezek a barátok nem éppen úgy kezelik a felmondást, mint ahogy azt elvárná az ember. Így történt egy bizonyos cégnél is, mely egy tortát is rendelt annak örömére, hogy távozik egy kolléga.

A cukrász sem gyakran látott ilyet, így azonnal meg is osztotta a közösségi médiában, a videó pedig azóta vírusként terjed a neten. A cukrász ugyanis egy meg nem nevezett cégtől kapott egy tortamegrendelést, egy szintén meg nem nevezett távozó kollégának, egy nem túl kedves kéréssel.

A szokásos “sok szerencsét” helyett ugyanis a cég egy meghökkentő feliratot kért a tortára. A cukrász a videóban elmondja, bárki is rendelte ezt a tortát, ez a kicsinyes szint egészen meglepő, főleg úgy, hogy a torta egyébként szivárványszínekben pompázik.

A “sok szerencsét az új állásodhoz”, vagy a “gratulálunk az új állásodhoz” helyett ugyanis ezen a tortán a

“számunkra halott vagy… a soha viszont nem látásra KILÉPŐ” felirat szerepelt.

A videót itt nézhetitek meg!

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: