Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

A válogatott kapujában

Haraszti Gábor | 2024.01.27.

Mátraházán rendezték a Magyar Shinkyokushin karate válogatott alapozó edzőtáborát, ahova a Griff SE két tagja is meghívást kapott. Bóka Viktória és Balogh Bertalan sok tapasztalattal gazdagodott az ott töltött idő során.

Négy nap alatt közel száz válogatott sportoló dolgozott együtt öt edző irányításával, a napi három edzésen kívül előadások, csapatépítő játékok és beszélgetések színesítették a programot. Sinkó Attila, a pápai egyesület szakosztályvezetője elmondta, kiváltság és elismerés, hogy a két karatéka részt vehetett a foglalkozásokon. A cél az, hogy a későbbiekben további pápai sportolók kapjanak meghívást.

– Viki régóta ott van a válogatottban, Bertalan viszont most találkozhatott először testközelből a válogatott tagjaival. Úgy gondolom, Berci jó úton halad, taktikailag, technikailag nagyon jó, a mozgáskultúrája is megfelelő, bízom benne, hogy komoly versenyek várnak rá. Az erő- és gyorsasági állóképességen kell még javítanunk, de ezen a vonalon is próbálunk fejlődni. Ami Vikit illeti, idén két fő versenyt céloztunk meg, az egyik a februári magyar bajnokság, a másik pedig az Európa-bajnokság Valenciában. Azért dolgozunk nap mint nap, hogy a lehető legjobb formába hozzuk.

 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: