Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

A vereség ellenére voltak pozitívumok

Haraszti Gábor | 2023.01.28.

A Vas megyei első osztályt vezető Haladás VSE-Zanati SE ellen lejátszotta harmadik téli előkészületi mérkőzését a Perutz FC. A pápaiak Szombathelyen az utolsó percekben bekapott találatokkal kétgólos vereséget szenvedtek.

Haladás VSE-Zanati SE – Perutz FC 3-1 (1-1) Pápai gólszerző: Benecz

A Répcelak és a Sárvár után utazott a vasiakhoz a Perutz, a hazaiak jó csapat hírében állnak, hiszen veretlenül vezetik a bajnokságot, legutóbb a Sárvárt 11-1-re verték. A fiatal pápaiak sokáig jól állták a sarat, Benecz tizenegyesgóljával egészen a 85.percig 1-1-re álltak, végül két hajrágóllal a Haladás győztesen hagyta el a pályát

Kun-Szabó Attila: Elégedettek lehetünk, hiszen egy fiatal, jó fizikumú csapattal találkoztunk, mely ellen tisztességgel helytálltunk. Az első tizenöt perc egyértelműen a szombathelyieké volt, aztán kiegyenlített lett a játék, a végén a 15,16 éves játékosokat is becseréltem, azután kerekedtek fölénk. Úgy érzem, jó úton haladunk, sajnálatos hír, hogy Szántó Marcell és Ruzsás Dávid is bejelentette távozási szándékát, amit nagyon sajnálok, mert mindketten meghatározó játékosai voltak ennek a csapatnak.

A pápaiak három hazai mérkőzéssel folytatják a felkészülést, január 31-én kedden 19 órától a Mezőörs, február 2-án csütörtökön szintén 19 órai kezdéssel a Rábaszentandrás, február 4-én szombaton pedig a Koroncó lesz az ellenfél, a stadion műfüves játékterén a labda 10 órakor indul útjára.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: