Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

Adele megtölti a nyarat élményekkel Európában!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2024.02.01.

Adele bejelentette, hogy 2016 óta először lép fel Európában, nyáron négy randevúval a németországi Münchenben.

Az énekesnő elárulta, hogy egy testre szabott pop-up stadiont kap majd a dél-német városban, amit egy Instagram-bejegyzésében bevallotta , hogy „kicsit véletlenszerű”.

„Néhány hónappal ezelőtt felhívtak egy nyári bemutató miatt. Meg voltam elégedve a londoni Hyde Parkban lévő fellépéseimmel és a vegasi rezidenciámmal, így nem volt más tervem” – áll a bejegyzésben.

„Azonban túl kíváncsi voltam ahhoz, hogy ne menjek bele, és ne engedjem el ezt az ötletet – egy egyedi, testre szabott pop-up stadiont, amelyet bármilyen előadás köré terveztek? Ohh!? Elég nagy dobás Európa közepén? Münchenben? Ez egy kicsit véletlenszerű, de mégis mesés!” – írta Adél.

Az énekes a továbbiakban számos egyéb okot részletezett a műsorok bemutatása mellett, amelyeket augusztus 2-án, 3-án, 9-én és 10-én rendeznek, köztük azt, hogy az UEFA Euro 2024 labdarúgó Európa-bajnokság Németországban lesz, illetve a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság. Az olimpia Párizsban lesz.

„Rögtön az euró után? Hajrá Anglia! Az olimpiával a szomszédban? Hajrá Simone! És néhány kedvenc előadóm is játszik műsorokat? Miért… IGEN!!” – írta Adele.

„2016 óta nem játszottam Európában! El sem tudtam volna képzelni csodálatosabb módot arra, hogy eltölthessem a nyaramat, és egy ilyen izgalmas nyár során az otthonomhoz közelebbi műsorokkal zárjam le életem és karrierem e gyönyörű szakaszát” – folytatta. "Guten Tag csajok x."

Adele elhalasztotta a Las Vegas-i Caesars Palace Colosseumban való tartózkodását egy nappal azelőtt, hogy 2022 januárjában elkezdődött volna, mondván, hogy a Covid lehetetlenné tette, hogy minden időben elkészüljön.

A műsorokat átrendezték úgy, hogy 2022. november 18-tól 2023. március 23-ig tartsanak, mielőtt egy második dátumsorozatot hozzáadtak volna.

Aztán 2023 októberében Adele bejelentette a harmadik, egyben utolsó fellépését, amely idén január 19-től június 15-ig tart, hat héttel azelőtt, hogy az énekesnő megkezdi a müncheni koncertdátumokat.

Szóval úgy néz ki, egy Adele-lel teli nyár vár minket!


 • Friss hírünk
  Videó
  Pápa TV híradó

  Híradó 2024.06.21.

  A legfontosabb hírek a városból.

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: