Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Adomány a gyerekosztálynak

Babos Petra | 2024.02.08.

A Boeing Hungary Inc. elkötelezett a jótékonysági akciók iránt, szívesen támogatnak jó ügyeket. A Gróf Esterházy Kórház Jövőjéért Alapítvány számára  már decemberben kezdődött az adománygyűjtés.  A nagyértékű játékokból, orvosi eszközökből álló adományt ma délután adták át dr. Bilinszky Zsuzsanna osztályvezető főorvosnak, Szabadi János kutatóriumi elnöknek és dr. Sipos Gábor megbízott főigazgatónak. 


Mark Hayes, a Boeing Hungary Inc. pápai telephelyének vezetője elmondta, azért a kórház gyermekosztályát választották, mert a gyerekek jelentik a jövőt. 
-Cégünknél dolgozói kezdeményezésre indult a gyűjtés, óriási sikerrel. Szinte minden munkatársunk hozzájárult az adománycsomaghoz játékokkal, könyvekkel, kisebb orvosi műszerek vásárlásával, illetve anyagi támogatással. Reméljük, hogy sikerül örömet okozni a gyerekeknek és a kórház dolgozóinak – emelte ki Mark Hayes, aki hozzátette, elsősorban játékokat és orvosi eszközöket adományoztak, összesen 300.000 Ft értékben. Köszönet Szanati Lillának, aki sokat segített a gyűjtés megszervezésében és a lebonyolításban. 
Szabadi János elmondta, az alapítvány örömmel fogad minden támogatást. 


-Az alapítványon keresztül tudjuk támogatni a kórházban a gyógyító munkát, legyen az orvosi eszköz beszerzése vagy éppen a gyerekeknek játék. Ez egy jó, gyümölcsöző kapcsolat, ami három éve alakult ki. Reményeink szerint az idén is részesülünk a cég támogatásában – tette hozzá Szabadi János. 
Dr. Bilinszky Zsuzsanna köszönetét fejezte ki az adományért. 


-A játékokat mindig nagy örömmel fogadjuk, hiszen ezek fogyóeszközök, a gyerekek, ami megtestzik, haza is viszik. Kaptunk még pulzoxigén mérőt, vércukorszint-és lázmérőt is. Emellett etetőt és színes ágyneműket is. Az újszülött osztályunkra pedig egy szemfenék vizsgálót is vásároltunk. Ezzel a daganatos szembetegségeket tudjuk kiszűrni csecsemő korban. Köszönjük az adományokat – fűzte hozzá. 
A nagyértékű adománygyűjtéssel a cég dolgozóinak az volt a célja, hogy a gyerekosztály lakóinak szebbé tegyék a kórházban töltött napjait. 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: