Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Adventi forgatag a Kossuth utcán

Babos Petra | 2023.12.08.

Advent második hétvégéjének pénteki napján számos színpadi produkcióval várták a Kossuth utcára látogatókat a Gyertyafényes Advent programsorozat részeként. A hűvös idő ellenére sokan sétáltak a Kossuth utcán, ahová meghitt hangulat, karácsonyi dallamok, forralt bor és bejgli illata csalogatta az ünnepre hangolódni vágyó járókelőket. 


Az adventi forgatagban a sétáló utcán az üzletek meghosszabbított nyitva tartással várták a vásárlókat. Közben a Rákóczi utcánál felállított színpadon egymást követték a fellépők. Bemutatkoztak a Weöres Sándor Általános Iskola 5. évfolyamosai, a Vajda Márta EGYMI pedagógusainak színjátszó csoportja, akik a Zűr a Mikulás háza táján avagy egy manó szemszögéből című vidám, karácsonyi műsorukkal örvendeztették meg a nézelődőket, majd Borbély Bence acsádys diák előadását hallhatták. Ezen kívül színpadra lépett még a The Flores Band, a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola, Lődi Bence és Illés Csaba is. 
Advent második vasárnapján, az Esterházy-kastély udvarán az adventi gyertya második lángja 17 órakor lobban fel, majd ezt követően színes műsorokkal várják az érdeklődőket. 
 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: