Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Ahol tananyag a Halloween

Horváth Andrea | 2023.10.27.

Az őszi szünet előtti tanítási napon hosszabbak voltak a szünetek a Petőfi Sándor Gimnáziumban, ahol idén is megtartották az immár hagyományos Halloween-partyt. Az osztályok kaptak előzetes feladatokat, például szerveztek tökfaragó versenyt, sütit kellett sütni, de az osztályok ajtaja is díszbe öltözött. Az igazi programkavalkád azonban ma volt, melyben a tanárok is részt vettek.

Quiter lektor és Farkas Viktor tanár, Stall Nikolett igazgatóhelyettes és Nagyné Szalai Dóra Kinga közösen szervezték a programot. Jól indult a nap, hiszen a diákok és tanárok jelmezes felvonulásával kezdődött. A legötletesebb jelmez versenyében Bogdán Rebeka lett az első helyezett, aki Dorothynak öltözött az Ózból, s még kutyusa elkísérte ma iskolába.

Minden szünetre jutott kihívás, például múmiás és almás feladatok, majd következett az eredményhirdetés. A Halloween-kvízt a 10.B osztály Csontik csapata nyerte, az almás kihívást a 9.C, a múmiás feladatban a 10.B bizonyult a legügyesebbnek, Az ajtódíszítést a 10.B és a 12.C nyerte, a tökfaragó versenyt pedig a 9. KNY. A legszebb sütit a 11.B osztály készítette. A legjobban öltözött osztály a 9.NY és 9. KNY lett, a legkreatívabban öltözött osztály pedig a 12.B.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: