Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Ajándék a mentett állatoknak

Pintér-Papp Eszter | 2024.07.06.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja évek óta keresi a lehetőséget a hozzájuk leadott, de adományként ki nem osztható állapotban lévő textíliák újrahasznosítására. A farmeranyagoknak hosszú ideje táskák formájában adnak új életet, és néhány hónapja az emberi felhasználásra alkalmatlan ágyneműk, valamint a lyukas vagy foltos pulóverek egy részét is hasznosítják.

Az ágyneműkből kutya- és cicafekhelyek készülnek, a pulóverek pedig kutyaruhák formájában születnek újjá. Az elmúlt hónapokban elkészült közel 20 fekhelyet és kutyaruhákat pénteken aztán autóba tették a karitatív szervezet önkéntesei és kiszállították a Második Esély Állatmentő Csoport telepére.

A mentett állatok paradicsomában a nehéz sorsú kutyusok és cicák jótevője, Murainé Ibolya fogadta a vendégeket, na meg a kutyákból álló fogadóbizottság, akik egy pillanatig sem tágítottak a látogatók mellől, minden simogatást, jó szót begyűjtve maguknak.

A szeretetszolgálat munkatársai a telep minden lakóját meglátogatták a legkisebb cicáktól a legmorcosabb kutyáig, és maguk is mentettek egy bajba jutott állatot. A belvárosban talált, sérült szárnyú galamb hamarosan orvoshoz is került és így lehetőséget kapott a gyógyulásra, a teljes életre.

    

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: