Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Ajándékot is kapott ellopott kerékpárja mellé a kislány a rendőröktől

Pintér-Papp Eszter | 2023.03.28.

A napokban a közösségi médiában sokan megosztották annak az elkeseredett édesanyának a posztját, aki kislánya kerékpártárolóban felejtett kerékpárját kereste. Volt kommentelő, aki felajánlotta segítségét egy új bicikli beszerzéséhez, a történet azonban a rendőröknek hála hamarosan pozitív fordulatot vett.

A rendőrségtől a mai napon a következő hírt kaptuk:

Egy pápai hölgy március 24-én délután tett feljelentést a Pápai Rendőrkapitányságon ismeretlen elkövető ellen, aki március 23-án 20 óra és másnap 6 óra 30 perc között ellopta a kislánya kerékpárját, amit az egyik pápai áruház kerékpártárolójában felejtettek. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként március 25-én délelőtt egy pápai férfi otthonában találták meg a több tízezer forint értékű kétkerekűt, amit lefoglaltak. A férfi elmondta, hogy a biciklit két napja hozta egy ismerősük a kislányának ajándékba. Az egyenruhások egy órán belül a pápai autóbuszpályaudvaron igazoltatták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak. A 18 éves káptalanfai lakos ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

A kerékpárt a rendőrök visszaadták a jogos tulajdonosának és a kislányt láthatósági mellénnyel és kerékpáros védőfelszereléssel is megajándékozták.

Fotó: Veszprém vármegyei rendőrség (Facebook)

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: