Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Alkotásra fel!

Babos Petra | 2024.02.28.

A Pápai Víz-és Csatornamű Zrt. a víz világnapja alkalmából az idei évben is rajz-, fotó-és kisfilm pályázatot hirdet Ivóvízfogyasztás, vizeink és környezetünk védelme címmel. A szervezők várják az óvodások, általános-és középiskolások alkotásait. 
Vörös Dániel vezérigazgató elmondta, négy kategóriában nevezhetnek az óvodások, az általános-és középiskolások. 
-Célunk, hogy felhívjuk a gyerekek figyelmét a vizeink védelmére, azáltal, hogy megmozgatjuk a fantáziájukat. Az óvodások rajzolhatnak, az általános iskolások rajzzal, digitális rajzzal vagy fotóval nevezhetnek, míg a középiskolások fotózhatnak vagy éppen készíthetnek egy kisfilmet a felhívásra – emelte ki a vezérigazgató, aki hozzátette, az ivóvíz kincs, amire vigyázni kell, ám a hétköznapokban hajlamosak az emberek elfelejteni ezt, így a pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet vizeink fontosságára. 
A víz világnapja kapcsán még számos programmal is várják az óvodásokat és az iskolásokat. Többek között lesz víztoronylátogatás és megtekinthetőek lesznek a vízbázisok is. 
Az alkotásokat március 14-ig lehet beküldeni, postai úton -8500 Pápa, Vízmű u. 2. címre,-  elektronikusan -titkarsag@papaivizmu.hu- vagy személyesen -Pápai Vízmű Zrt. ügyfélszolgálatán leadni. (Pápa, Vízmű u. 2.). A pályamunkákon kérik feltüntetni a pályázó nevét, iskoláját, osztályát, elérhetőségét és felkészítő tanárának a nevét.
A kiemelkedő pályamunkákból kiállítást is rendeznek a víz világnapján. 
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: