Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Amikor szorult a hurok, párját is hátrahagyta a tolvaj

Pintér-Papp Eszter | 2023.05.03.

Az egyik pápai áruház biztonsági őre április 27-én este arról értesítette a rendőrséget, hogy két személyt lopáson ért, ám a férfi a lopott tárgyakat és a párját hátrahagyva elmenekült a helyszínről.

A kiérkező járőrök megállapították, hogy a pár 300 ezer forintot meghaladó értékben lopott az üzletből többek között elemeket, borotvákat, ruházati termékeket és édességet, amelyek egy részéről az áruvédelmi eszközöket is eltávolították.

Az 54 éves budapesti nőt a rendőrök a helyszínen elfogták, társát másnap hajnalban vonták intézkedés alá.

A nyomozók mindkét elkövetőt gyanúsítottként kihallgatták, valamint a férfi autóját is lefoglalták, amelyben további bolti lopásokból származó tárgyakat találtak.

Az eljárás során gyanú merült fel arra vonatkozóan is, hogy a férfi az április 28-át megelőző napokban kábítószert fogyasztott, ezért vele szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak a rendőrök, amely pozitív eredményt mutatott.

A Pápai Rendőrkapitányság a férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást, továbbá javaslatot tett az illetékes ügyészségen a letartóztatásának indítványozására is. Párja szabadlábon védekezhet, vele szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Fotó: Veszprém vármegyei rendőrség (Facebook)

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: