Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Anyák napi zenés köszöntők

Pintér-Papp Eszter | 2024.05.05.

Május első vasárnapján anyák napi köszöntő műsorra hívták a városhoz csatolt településeken élő édesanyákat, nagymamákat. A rendezvényeket Pápa Város Önkormányzata és a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete szervezte.

 

A településrészi anyák napi köszöntő rendezvények sorát Kéttornyúlak nyitotta. A Közösségi Házban megtartott programon Németh Zsolt önkormányzati képviselő mondott köszöntőt, melyben édesanyjával való kapcsolatáról és édesanyja elvesztéséről is szólt. Hangsúlyozta, ez a nap a háláról és a szeretetről is szól. Fontos, hogy elmondjuk ezt, amíg még lehetőségünk van rá, hiszen eljön majd a pillanat, amikor ezt már nem tehetjük meg. A rendezvényen Mahó Andrea és Szaszák Zsolt, a Madách Színház művészei adtak műsort. A műsort követően Németh Zsolt virággal köszöntötte a megjelent édesanyákat, nagymamákat.

Tapolcafőn a Művelődési Házban rendezték az anyák napi zenés műsort. A megjelenteket Unger Tamás alpolgármester köszöntötte, aki kiemelte, anyák napján köszönetet kell mondani azoknak, akik felvállalták a gyermeknevelést. Az anyák napjának van egy figyelemfelkeltő szerepe is, vagyis társadalmi szempontból is el kell ismerni, kötelessége minden kompetens döntéshozónak, hogy megkönnyítsék az édesanyáknak a gyermeknevelést. A köszöntő után Kocsis Dénes, az Operettszínház művésze lépett fel jól ismert dalokkal. Az ünnepség végén Unger Tamás és Zsegraics Gyula önkormányzati képviselő egy-egy szép cserepes virággal köszöntötték az édesanyákat és a nagymamákat.

Vasárnap délután a Borsosgyőri Művelődési Házban is anyák napi köszöntőre várták az édesanyákat, nagymamákat. A rendezvényen Németh Zsolt önkormányzati képviselő mondott köszöntőt. A képviselő úgy fogalmazott, az anyák napja a szeretet és a hála ünnepe. Szólt arról a szeretetről és támogatásról, amit ő maga édesanyjától kapott, illetve arról is, hogy mennyivel másképp látja az anyaságot azóta, amióta maga is édesapa és nagypapa lett. Az anyák napi programon Mahó Andrea és Szaszák Zsolt, a Madách Színház művészei közismert slágerekkel szórakoztatták a megjelenteket. A rendezvény végén Németh Zsolt virággal köszöntötte az édesanyákat, nagymamákat.

Fotó: Babos Petra és Pintér Ádám

            
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: