Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Aranyérem samboban

Haraszti Gábor | 2023.12.17.

Aranyéremmel tért haza a Magyar Sambo Szakszövetség országos bajnokságáról Szabó Dávid, a Hét Csillag Egyesület versenyzője. A sportoló küzdelemben a 64 kilogrammos kategóriában szerzett bajnoki címet.

Az országos bajnokág egyben válogatóverseny is volt a 2024-es év világversenyeire. Szabó Dávid combat kategóriában az ifjúságiak között mérette meg magát.

– Ez az irányzat a dobások, földrevitelek és a földharc mellett ütő és rúgó technikákat is használ. Dávid a Magyar Tradícionális Kung-Fu és Wushu Szakszövetség versenyein rendszeresen indul, szép eredményeket ér el, viszont combat sambóban ez volt az első megmérettetése, ráadásul full contaktban indult, ami egy nagy lépcsőfok volt számára – tájékoztatott Pintér Péter, az egyesület vezetője. – Úgy gondolom, jól sikerült a bajnokság, hiszen szép teljesítményt nyújtva első helyen végzett, a döntőben pontozással győzte le bajai ellenfelét. Folytatjuk a munkát, 2024 februárjában sambo grand prix-t rendeznek Magyarországon, ahol reményeim szerint egy népes pápai csapat vehet részt.

Pintér Péter hozzátette, az iskola karácsonyi ünnepségét december 20-án tartja a Jókai utcai edzőtermükben, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: