Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - GAZDASÁG

Az 50 legnépesebb város mezőnyében is kiválóan szerepeltünk

Molnár Anett | 2022.11.24.

Nem véletlenül piaci cél Pápa a multiknak, olvasható ki a GfK idei felméréséből. A piackutató intézet tanulmányának adatait összevetve a KSH által megadott 50 legnépesebb település listájával kiderül, hogy míg Pápa lakosságszámban a 34. helyen áll az országban, addig az egy háztartásra jutó vásárlóerő tekintetében az előkelő 20. helyet foglaljuk el. Fontos megemlíteni, hogy a lista élén Budapest és a budapesti agglomeráció települései állnak, így az elért helyezés még értékesebb Pápa számára.

Dr. Áldozó Tamás polgármester a pápai hagyományokra támaszkodó gondos, tudatos építkezéssel magyarázza az előkelő helyezést, és a jövőre nézve is bizakodó a számokat illetően.

– Ha az 50 legnépesebb település közt elfoglalt 20. helyünket meg tudjuk tartani a következő évekre, évtizedre, akkor az nagyon jó helyezés lehet ebben az országban. Természetesen a Pápa környéki kistelepüléseken is van, ahol jó mutatók vannak, de ők nem tartoznak bele a legnépesebb települések sorába, az ő viszonyítási alapjuk más.
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: