Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Az Atlasz és Ihász a bajnok

Haraszti Gábor | 2023.04.15.

Befejeződtek a Pápa és környéke tekebajnokság 2022 szeptemberében rajtolt küzdelmei. A két csoportban összesen 15 csapat indult, az ’A’ osztályban az Atlasz Pápa megvédte címét, a ’B’ csoportban Ihász együttese végzett az élen.

A sportolási lehetőség biztosítása és a sportág népszerűsítése céljából rendezte a Pápai Sport Nonprofit Kft. a bajnokságot, melyen amatőrök is igazoltak egyaránt megmérethették magukat. Müller Károly szervező tájékoztatása szerint az ’A’ osztályban kétség sem férhetett a címvédéshez, az Atlasz 100 százalékos teljesítménnyel végzett az élen, második Ugod, harmadik a Vendéglátó lett.

A ’B’ csoportban már jóval izgalmasabban alakultak az eredmények, a címvédő Magyargencs I. mindössze két ponttal szerzett kevesebbet a jól hajrázó Ihásznál, így új bajnokot avattak, a harmadik a Sörgurítók kollektívája lett. A csapatok mellett egyéni díjakat is kiosztottak a tekecsarnokban rendezett díjátadón, az ’A’ osztály igazolt kategóriájában Bódai Ferenc nyert (293 fa), az amatőröknél Nagy Szabolcs volt a legjobb (275,3 fa), a ’B’ csoportban Páli István gurított a legjobban (262 fa).

Eredmények:

’A’ csoport: 1. Atlasz 36 pont, 2. Ugod SE 19, 3. Vendéglátó 18, 4. Csak a kilenc 17, 5. Golyószórók 16, 6. Lumber Fa 14, 7. Vaszar SE 6.

’B’ csoport: 1. Ihász SE 25 pont, 2. Magyargencs I. 23, 3. Sörgurítók 21, 4. Adásztevel SE 13, 5. Egyházaskesző II. 10, 6. Magyargencs II., 7. Az Öt Mindig Jó 7, 8. Egyházaskesző I. 0.

Az új bajnokság várhatóan szeptemberben indul.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: