Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Az Erkel és a Munkácsy a továbbjutó

Haraszti Gábor | 2023.04.19.

Két korcsoport küzdelmeivel folytatódtak a körzeti labdarúgó diákolimpia küzdelmei. A II. korcsoportosoknál az Erkel, a III. korcsoportosok kategóriájában a Munkácsy jutott a megyei döntőre.

A Városi Diáksport Bizottság a Perutz stadion műfüves játékterein rendezte meg a II. és III. korcsoportos labdarúgó diákolimpiát. Az időjárás ugyan nem fogadta kegyeibe a tornát, ám a hideg és az eső a résztvevőket cseppet sem zavarta. A pápai iskolák közül a Szent István, a Weöres, a Munkácsy, az Erkel, a Türr, a Gyurátz indult, a körzetet Nemesszalók, Pápakovácsi és Csót képviselte. A II. korcsoportosoknál az Erkel és Nemesszalók teljesített a legjobban, a csoportmeccsek során az Erkel csak büntetőrúgásokkal tudta legyőzni a szalókiakat, akikkel a döntőben ismét találkoztak. A fináléban 2-1-re az erkelesek nyertek.

Hasonló izgalmakat tartogattak a III. korcsoportosok mérkőzései, ahol hét iskola indult. A döntőbe két csoportbeli ellenfél, a Munkácsy és a Türr jutott. A csoportmeccsek során a Türr 1-0-ra nyert, a kupa utolsó találkozóján a Munkácsy vissza tudott vágni, 1-1-es rendes játékidőt követően a heteseket 4-3 arányban a Munkácsy nyerte, kivívva a továbbjutást.

Eredmények (II. korcsoport)

1. Erkel, 2. Nemesszalók, 3. Munkácsy, 4. Gyurátz, 5. Csót, 6. Szent István, 7. Weöres, 8. Pápakovácsi

Eredmények (III. korcsoport)

1. Munkácsy, 2. Türr, 3.Weöres, 4. Csót, 5. Erkel, 6. Pápakovácsi, 7. Gyurátz

A megyei döntőt április 27-én Ajkán rendezik.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: