Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Az Erkel és a Türr a legatletikusabb iskola

Haraszti Gábor | 2024.03.07.

Négy versenynapot követően véget ért a Városi Általános Iskolák Fedettpályás Atlétikai Bajnoksága. A megmérettetést sportszerű vetélkedésben az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és a Türr István Gimnázium nyerte.

Több héten keresztül a Pápai Sport Nonprofit Kft. harmadik alkalommal kereste a város legatletikusabb iskoláit. Az utolsó versenynapon előbb a 2004-2006 között, majd a 2009-2010 között születettek mérték össze ügyességüket és gyorsaságukat a futó, ugró és dobó számokban. A tét nagy volt, hiszen az összesítésben legelső helyen végzők 100 ezer forint értékű sportszervásárlási utalványt kaptak.

– Az általános iskolások között az Erkel bizonyult a legjobbnak, elsőségük megérdemelt, hiszen korcsoportjaik három első-és egy második helyet szereztek, így hozzájuk került a 100 ezer forint értékű utalvány. Második a Munkácsy, harmadik a Szent István lett, előbbi 50, utóbbi 25 ezer forintos utalványt vehetett át. A középiskolásoknál már nem volt ennyire sima a végső sorrend, a Türr és a Közgáz egyaránt egy első és egy második helyet szerzett, köztük a két forduló összes állomásának helyezési számai döntöttek, ez pedig a Türrnek kedvezett, a képzeletbeli dobogóra az Acsády állhatott fel, negyedik a Református, ötödik a Petőfi lett. Örülök, hogy az idei teremversenyünk is jól sikerült, több száz diákot sikerült megmozgatnunk, így tervezzük a folytatást – mondta Szabó Bence, sportszervező.

 

 


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző 2024.04.24.

  Események ezen a napon a következő évekből: 2001, 2003, 2012

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: