Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Az első hazai tavaszi bajnoki jön

Haraszti Gábor | 2023.03.04.

Vasárnap 15 órai kezdéssel a Veszprém vármegyei labdarúgó bajnokság első osztályában első hazai tavaszi mérkőzését játssza a Perutz FC. A fiatal pápai együttes az Ajka Kristályt fogadja. A találkozóra a belépés ingyenes.

Az Úrkút elleni vereség ellenére továbbra is a második helyen állnak a sárga-kékek. A héten hivatalosan is eldőlt, hogy a Tapolca visszalépett a bajnokságtól, melynek köszönhetően a pápaiak hárompontos előnybe kerültek az üldöző Balatonfüreddel szemben. Március 5-én az az Ajka Kristály lesz a vendég, melyet ősszel simán, 3-0-ra győztek le Kun-Szabó Attila tanítványai. A Perutz edzője ezúttal is a három pontot tűzte ki célul a 11. helyen álló vendégek ellen.

– Nem számítok könnyű mérkőzésre, egy télen megerősödött, komoly játékerőt képviselő, jó edzővel rendelkező csapattal találkozunk. Négy edzéssel készültünk a héten, úgy tűnik a sérültjeink visszatérhetnek, Erdősi Milán és Kun-Szabó Attila is le tud ülni már a kispadra, már csak Király Botond hiányzik, akire reményeim szerint hamarosan számíthatok. Célunk, hogy folytassuk jó hazai sorozatunkat és kijavítsuk a múlt heti hibát. Számítunk a közönségünkre is, kérem aki teheti, látogasson ki a meccsre és buzdítsa a pápai fiatalokat – mondta a párosítás kapcsán a pápai tréner. 

A mérkőzés március 5-én vasárnap 15 órakor kezdődik, a bajnoki játékvezetője Rádli Dávid lesz.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: