Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
HAZÁNK - KÖZÉLET

Az Év Sommelier-je 2O23

Szél Móni | 2023.11.15.

Vajon ki képviselheti Magyarországot az Európa Bajnokságon? Idén is nemzetközi szintű sommelier versenyt rendez a Magyar Sommelier Club a Continental Hotel Budapestben november 19-20-án. A hazai sommelier szervezetnél egész évben nincs megállás. 


Átfogóan képezik a közösség tagjait nemzetközi versenyekre, vagy akár a párizsi világbajnokságra. Részt vettek a szerb, osztrák és lengyel bajnokságokon, mint az ASI Nemzetközi Sommelier Szervezet partnerei.

Mérföldkő a hazai sommelier szakmai életben, hogy a Belgrádból másodikként, Varsóból pedig győztesként hazatérő Sebastian Giraldo Makovej, félig magyar félig kolumbiai sommelier szintén a Magyar Sommelier Club versenyzője. 
A verseny résztvevői a csúcsgasztronómiában dolgozó szakemberek lesznek majd. A zsűri tagjai pedig a korábbi sommelier bajnokok és világversenyeken résztvevő kollégák ASI diplomásai közül kerülnek ki.

 „Az Év Sommelier-je 2O23” megmérettetés kapcsán egyedi mesterkurzusok várhatóak.  Részletek a Magyar Sommelier Club Facebook- és Instagram oldalán.

A bajnokság döntője november 2o-án, hétfőn 15:OO órától élőben is megtekinthető!

(fotó: előző évi verseny, Magyar Sommelier Club)

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: