Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Az év olvasói

Horváth Andrea | 2024.02.20.

Nagyon sok hűséges, rendszeres olvasója van a Jókai Mór Városi Könyvtárnak. Ez adta az ötletet, hogy díjazzák azokat, akik a legtöbb könyvet kölcsönzik ki az adott év során. A 2023-as esztendő díjazottjainak  hétfő délután adták át a díjakat. A dátum nem véletlen, hiszen február 18-án van a városi könyvtár névadójának, Jókai Mórnak a születésnapja.

Polovitzerné Antal Mónika szakmai vezető köszöntötte a tavalyi esztendő legtöbbet olvasó vendégeit. A gyermek és ifjúsági kategória győztese a 12 éves Rostás Villő lett, aki 114 könyvet kölcsönzött tavaly. A  diáklány már kicsi kora óta rendszeres látogatója a könyvtárnak, nagyon szeret olvasni.

A felnőtt kategória legje Gyimóti Zsuzsanna, aki 144 kötetet kölcsönzött 2023-ban. A 65+-os kategóriában Vágenhoffer József volt a legszorgalmasabb, 132 könyvtári  regényt olvasott el tavaly. 

Idén egy új kategóriában is osztottak díjat, a legtöbbet kölcsönző családot is jutalmazták, az öt tagú Mosonyi család 137 kötetet kölcsönzött az elmúlt évben. Sajnos ők nem tudtak részt venni a díjátadón.

Polovitzerné Antal Mónika szakmai vezető adta át az ajándékokat, a táska rejtett egy szép bögrét és egy könyvet is: mindenki olyan kötetet kapott, amely témában szívesen választ olvasnivalót.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: