Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Az időseket köszöntötték a tarczysok

Babos Petra | 2023.10.02.

A Tarczy Lajos Általános Iskola 2. e osztályosai a Vörösmarty úti Idősek Otthonának lakóit köszöntötték az Idősek napja alkalmából. A műsor a Jót kívánunk ma neked… című dal éneklésével kezdődött, majd nagymamákról és nagypapákról szóló verscsokorral kedveskedtek a gyerekek. Az otthon lakóit többek között olyan versekkel is köszöntötték, melyben az idős emberek fontos szerepét, jelenlétét hangsúlyozzák a gyermekek, fiatalok életében.
Dr. Kissné Vadicsku Patrícia, a 2. e osztályfőnöke a Pápai Médiacentrumnak elmondta, a műsorra már hetekkel ezelőtt nagy lelkesedéssel készültek a gyerekekkel.
-A diákok nagyon várták már, hogy meglátogassák az otthonban élőket. Jól érezték magukat, az idősek pedig örömmel és szeretettel fogadták a gyerekeket, nagyon tetszett nekik az összeállítás, amelyen meg is hatódtak. A műsort egy olyan vers zárta, melyben a gyerekek azt kérték az otthonban lakóktól, hogy még sokáig maradjanak velük– tudtuk meg az osztályfőnöktől.
A műsort összeállította és a verseket betanította: Sashalmi Tamásné Pernyeszi Gabriella és Dr. Kissné Vadicsku Patrícia, a dalokat pedig Czirfusz Fanni.


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző 2023.11.30.

  Események ezen a napon a következő évekből: 2000, 2004, 2010, 2011

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: