Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Az orkán erejű széllel is megküzdött a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2023.02.04.

Ezen a héten immár harmadik edzőmérkőzésén lépett pályára a Perutz FC. A pápaiak a Mezőörs és a Rábaszentandrás legyőzése után a Koroncót fogadták, melytől egygólos vereséget szenvedtek.

A héten lejátszott két találkozó pápai mérlege két győzelem, 13 lőtt és nulla kapott gól. Szombaton délelőtt a Győr-Moson-Sopron vármegyei első osztályt vezető Koroncóval meccseltek a sárga-kékek, mely veretlenül vezeti a csoportját.

Az időjárás egyik csapat dolgát sem könnyítette meg, hiszen viharos szélben rendezték a találkozót, melyen az első félidőben ugyan mindkét kapu előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, ezeket viszont nem sikerült értékesíteni. Az első felvonás utolsó percében aztán egy szöglet után Horváth révén megszerezte a vezetést a Koroncó, egygólos előnyét pedig annak ellenére megőrizte a lefújásig, hogy a hazaiaknak a második 45 percben is volt egyenlítési lehetősége.

Perutz FC – Koroncó 0-1 (0-1) Gsz.: Horváth D.

Kun-Szabó Attila: Az irreális időjárási körülmények miatt nehezen alakult ki a játékunk, nem szabad elfelejteni, hogy egy hét alatt ez már a negyedik mérkőzésünk volt. Nem vagyok elégedetlen, hiszen a helyzeteink megvoltak, csak nem tudtuk belőni őket. Jövő héttől visszaállunk a bajnoki ritmusra, hiszen február 19-én már Balatonalmádiba utazunk.

Perutz FC: Varga – Rozman, Horváth, Nagy B., Pető, Gajdosi, Benecz, Cser, Nagy K., Varga B., Nagy D., cserék: Hauser M., Hauser B., Pente, Mikóczi, Nagy L.

A Perutz február 11-én 10 órától a Kapuvárt fogadja.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: