Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Az ország harmadik legjobb logisztikai technikusa lett Mátyás Donát

Babos Petra | 2024.04.28.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2008 óta rendezi meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), kibővítve az Országos Szakmai Tanulmányi Versennyel (OSZTV). A versenyek országos döntőjét Budapesten, az évente megrendezésre kerülő Szakma Sztár Fesztiválon tartják. 
A versenyek célkitűzése a gyakorlatigényes szakmák társadalmi elismertségének és vonzerejének növelése a szakmatanulás népszerűsítése révén, a „Szakmát a kézbe” szlogen jegyében.
A területi előválogatók lebonyolítását megyénként, a területi kamarák végzik. A területi előválogatókat válogatók követik. Az országos döntők legjobbjainak látványos versenyét, a bemutatókkal és interaktív tevékenység szigetekkel színesített Szakma Sztár Fesztiválon minden érdeklődő ingyenes részvétel mellett tekintheti meg, próbálhatja ki – olvasható a Szakma Sztár honlapján.

A Pápai SzC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium 13. évfolyamos logisztikus tanulója, Mátyás Donát egy budapesti és egy nógrádi szakképzési centrumos tanulóval a döntőbe került.

Az országos döntő ünnepélyes eredményhirdetését pénteken, a Szakma Sztár Fesztiválon tartották. Donát az ország harmadik legjobb logisztikai technikusa lett a logisztika és szállítmányozás szakmairányban. A diák ezzel három szóbeli vizsga alól, a központi írásbeli és a szállítmányozás írásbeli vizsga alól is mentesült.

Donát hálás köszönetét fejezte ki felkészítőinek, Bancsó Lajos Zoltánnénak, Menyhártné Kemenes Szilvának és Présinger Zoltánnak. 

Fotó: Facebook- Mátyás Donát

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: