Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Az ország hat legjobb tornászcsapatai között az Erkel

Haraszti Gábor | 2023.05.05.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Budapesten rendezték a torna diákolimpia országos döntőjét, ahol nemcsak a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola, hanem az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola is kiválóan szerepelt. Nemes István csapatai egyaránt hatodik helyen végeztek.

– A legkisebbek kezdték meg a versenyzést, tudni kell róluk, hogy első, második, harmadik osztályosok, tehát egy fiatal társaság – mesélte Nemes István. – Nekik ugráson és talajon kellett a gyakorlatokat bemutatni, amit nagyon ügyesen tettek, fegyelmezetten, összeszedetten dolgoztak, jutalmuk egy hatodik helyezés lett, amivel maximálisan elégedett voltam. A csapat tagjai Ungvári Dániel, Tóth István, Peidl Berárd, Takács Bence, Renczes Hunor és Tóth Áron voltak, utóbbi az 50 fős mezőnyben 19. lett.

A III-IV. korcsoportosoknak gyűrű, talaj és ugrás volt a sorrend – folytatta a felkészítő. – A gyűrűvel meg voltam elégedve, a sokszor mumusnak számító leugrás és beleérkezés rendben volt, ugráson hárman is kilenc pont felett kaptak és a talajon is összeszedetten dolgoztak, végül ők is hatodikak lettek. Egyéniben ki szeretném emelni Tóth Zalánt és Horváth Gergőt, akik a 64 fős mezőnyben holtversenyben a 20. helyen végeztek.

A III.-IV. korcsoportos csapat tagjai Pej Dávid, Pap Marcell, Nagy Dávid, Renczes Botond, Tóth Zalán és Horváth Gergő voltak.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: