Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Az őszi ékszer divat a nagyságra ad

Szél Móni | 2023.09.18.

Idén az őszi és a téli ékszerdivat nem a visszafogottságáról lesz híres. Minden szóba jöhet, ami óriási és feltűnő.  Ez az időszak az oversize modelleké.

Hatalmas fülbevalók, óriási láncszemekből álló karkötők és nyakláncok. Ezekre hajaz az idei trend.  De változatlanul az a fontos, hogy olyat viselj, amivel tudsz azonosulni.

Színben az arany dominál

Ha törékeny termeted van, ezt az irányzatot inkább hanyagold, mert az óriási darabok csak még jobban el fognak nyomni Téged. Ha még sem szeretné lemaradni, akkor a fülbevalóval próbálkozz. Az nem nyom össze annyira, mint egy hatalmas szemekből álló lánc.

Elő a gyöngyökkel!

A gyöngyök idén szabálytalanok és mellettük más anyagokkal is ékesítheted magad, szinte minden megengedett. Viszont, a hagyományos gyöngyök sem mennek ki a divatból.

Ragyogj ezerrel!

Télen mindig előtérbe kerül a ragyogás. A nappalok rövidebbek, a sötét időszakokat pedig megpróbáljuk meghittebbé varázsolni, gyertyákkal, mécsesekkel. Így hát az ékszereink is lehetnek ragyogóak, fénylőek. A ragyogást szép lassan ősszel is becsempészheted a kollekcióba.  Az egyszínű kristályok felidézik a jég ragyogását, kombináld ezüsttel.  

A kevesebb néha több

Ha az ékszereink csillognak, ne viseljünk strasszokkal kirakott táskát, vagy cipőt.
 


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző 2024.07.15.

  Események ezen a napon a következő évekből: 2002, 2013, 2015

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: