Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Balesetek a vármegyében

Pintér-Papp Eszter | 2023.03.06.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén február 27-én 0 órától március 5-én 24 óráig összesen hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyekből egy súlyos, öt könnyű sérüléssel végződött.

A közúti közlekedési balesetekben egy ember sérült meg súlyosan, további öt fő könnyebben. A fenti időszakban 13 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A személyi sérüléses balesetek közül az elsődleges adatok alapján három alkalommal a sebesség nem megfelelő alkalmazása, míg egy esetben az elsőbbségi szabályok megszegése volt a baleset oka.

Az elmúlt héten a Veszprém vármegyei rendőrök összesen nyolc olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akiknél felmerült az ittasság gyanúja.

A rendőrség arra figyelmeztet, hogy hazánkban még mindig zéró tolerancia van érvényben, mely a szeszes ital fogyasztásának teljes tilalmát jelenti a gépi meghajtású jármű vezetője részére, vezetése megkezdése előtt és alatt egyaránt. A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság újra felhívja a figyelmet, hogy soha ne üljön ittasan autóba, illetve olyan járműbe se, amit láthatóan ittas személy vezet! Ne engedje meg családtagjának, rokonának, barátjának, ismerősének se, hogy ittas állapotban vezessen!

Fotó: Veszprém vármegyei rendőrség (Facebook)

 


 • Friss hírünk
  Videó
  PÁPA - GAZDASÁG

  A hónap végéig kell befizetni a kamarai hozzájárulást

  Március 31-éig kell megfizetni a gazdálkodó szervezeteknek és az...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: