Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Bali bekeményít?

Szél Móni | 2023.04.24.

A lakosság szerint a kérdés nem lehet kérdés, hiszen egyre szemtelenebbek és illetlenebbek a turisták. Legutóbb arról írt a sajtó, hogy Bali kormányzója megtiltaná a külföldi turisták motorkerékpár-használatát. Az ok egyszerű:

„Ing, bukósisak és jogosítvány nélkül motorozgatnak a szigeten.”

Van, ami sérthetetlen számukra

Ezt pedig tiszteletben illik tartani.

Történt olyan eset, hogy egy orosz nőnek el kellett hagynia a szigetet, mert egy olyan fotót posztolt a közösségi médiában, amelyen meztelenül simult hozzá egy banyánfához (indiai füge), a hinduk szent fájához a Tabanan régióban.

De történt más is, amit bizony nem néztek jó szemmel. Egy 24 éves orosz férfit is kiutasítottak a balinéz hatóságok, mert az Instagramon közzétett egy fotót, amelyen deréktól lefelé meztelenül látható az Agung-hegyen, Bali legmagasabb csúcsán és szent vallási helyén. 

Kézikönyv a turistáknak?

Ezt tervezik a turizmus.com híre szerint. Bali vezetése a helyes viselkedés szabályait szedné csokorba. A Good Tourist Guidebook bevezetné a szigetre látogatókat a balinéz kultúrába és szokásokba, és elmagyarázná többek között, milyen viselkedési és öltözködési szabályok vannak érvényben a templomokban és más szent helyeken.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: